ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





صفحه 2 از 3 نخست 123 آخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 29
  1. #11
    تاریخ عضویت
    Dec 2011
    محل سکونت
    گوانگجو- چین
    نوشته ها
    1,599
    4,627
    مدیر ارشد
    مدیر ارشد
    این هم یه مطلب دیگه در مورد قورباغه ( کم کم دارم خودم هم مشتاق میشم ها )

    کشور ما با داشتن شرایط آب و هوایی مساعد برای پرورش گونه های تجاری قورباغه از این پتانسیل و ظرفیت برخوردار است که به جمع کشورهای بزرگ تولید و صادرکننده این جانور بپیوندد.
    وجود نواحی گرم و مرطوب در جنوب و مرطوب و معتدل در شمال کشور، بهره مندی از تالاب ها و آبگیرهای بسیاری در کشور و امتیازات مثبتی از قبیل فراوانی بالای غذای زنده برای تغذیه ی این جانور این امکان را برای کشور فراهم ساخته است که بتواند موفق تر از بسیاری کشورها در این صنعت و تجارت پررونق حضور یابد.

    اهداف پرورش

    صادرات گوشت این جانور به صورت تازه، منجمد و کنسروی، تهیه چرم از پوست، تولید کودهای کمپوست با کیفیت بالا از اندام های داخلی و کمک به کاهش استفاده از کودهای شیمیایی، اشتغال زایی، صادرات و درآمدزایی و...

    فیزیولوژی و طبقه بندی علمی

    قورباغه جانوری است از رده ی دوزیستان (Amphibia) و راسته ی بی دمان (Anura). اندام های خلفی آن طویل اند که باعث جهش حیوان در حرکت شده و نیز حیوان به وسیله ی این اندام های طویل به خوبی در آب شنا می کند. قلب قورباغه 3 حفره ای و متشکل از 2 دهلیز و 1 بطن است. در دهان قورباغه دو سوراخ کوچک اضافی دارد که با کیسه های صوتی در ارتباط هستند. قورباغه ها لقاح خارجی دارند. نوزاد قورباغه در موقع خروج از تخم کاملا آبزی است و در آب های راکد میزیدو پس از دگردیسی می تواند در خاک نیز زندگی کند. قورباغه بالغ باید برای تنفس به سطح آب بیاید اما می تواند چند دقیقه زیر آب بماند و اکسیژن محلول در آب را از راه پوست و خصوصا پوست نواحی خلفی مثل لگن جذب کند.
    تفاوت قورباغه ها با وزغ 1- وزغ حرکت جهشی ندارد 2 – مردمک چشم وزغ ها عمودی ولی در قورباغه ها گرد است. 3- قورباغه ها معمولا بدن نرم و مرطوب دارند و در نزدیکی آب ها زندگی می کنند ولی وزغ ها پوست خشک و زگیل مانند دارند.

    گونه های دارای ارزش تجاری

    در جهان از سرده ی Rana چند گونه از نظر مصرف انسانی ارزش بالاتری دارند که شامل: قورباغه پلنگی (Rana pipiens)، قورباغه سبز (Rana clamitans)، قورباغه اردک ماهی (Rana palustrist) و قورباغه بزرگ آمریکایی (Rana catesbeiana)، می شود. همچنین قورباغه مردابی (Marsh frog) که در ایران و به خصوص مرداب انزلی به وفور یافت می شود نیز دارای ارزش تجاری و غذایی بالایی است. از قورباغه بزرگ آمریکایی به جهت درشت اندامی از تمام بدنش جهت مصارف تغذیه ای استفاده و در گونه های دیگر فقط از ران آنها استفاده می شود.
    در ادامه به معرفی 2 گونه قورباغه مردابی و قورباغه بزرگ آمریکایی می پردازیم.

    قورباغه مردابی Marsh Frog
    اسم علمی: Rana ridibundus
    طول قورباغه بالغ: حداکثر 17 سانتی متر، نرها حدود 12 سانتی متر
    وزن قورباغه بالغ تا 500 گرم
    گسترش جغرافیایی: این گونه در اکثر نقاط دنیا پراکندگی دارد و گونه ای جهان شمول است و از نظر خوراکی و تجاری گونه ای بسیار مهم به شمار می آید.
    تولیدمثل و تخم گذاری: در فصل بهار و آب های کم عمق
    تعداد تخم: حدود 1000 تا 12000 تخم که بسته به سن و جثه متغیر است.
    رشد و تغذیه: تغذیه در دوره لاروی از بی مهرگان و گیاهان آبزی است و پس از دگردیسی از حشرات، کرم های خاکی، عنکبوت ها و...
    جای جدول

    قورباغه بزرگ آمریکایی: American Bullfrog
    اسم علمی: Rana catesbeiana
    طول قورباغه بالغ ماده: 15-9 سانتی متر (در بعضی موارد تا 20 سانتی متر)
    گسترش جغرافیایی: این قورباغه بومی نواحی آمریکای شمالی است و هم اینک در بسیاری از نواحی جهان مثل: آسیا جنوب آمریکا و اروپا یافت می شود.
    تولیدمثل و تخم گذاری: اواخر بهار و اوایل تابستان
    تعداد تخم: جنس ماده می تواند تا 000/20 تخم تولید کند.
    طول عمر: 8 تا 10 سال در طبیعت و تا 16 سال در اسارت
    رشد و تغذیه: دوره دگردیسی از چند ماه (در نواحی جنوبی و گرم تر) تا 3 سال (در نواحی شمالی و سردتر) متغیر است. تغذیه در زمان لاروی و پس از آن مشابه سایر قورباغه های خوراکی است و باید به کیفیت غذا و میزان آنها توجه ویژه ای نمود.


    تکثیر و پرورش
    به سه شکل: طبیعی، نیمه طبیعی و مصنوعی
    نحوه پرورش مصنوعی
    دو حیوان نر و ماده پس از جفت گیری در خشکی برای مدت کوتاهی به زیر آب می روند. سپس ابتدا حیوان ماده و پس از آن حیوان نر سلول های جنسی خود را در آب رها می کنند. هر مولد ماده حدود 3 تا 5 هزار تخم می گذارد که این مقدار بسته به جثه، سن و گونه تغییر می کند. باید توجه داشت که عمل تخم ریزی در آب راکد صورت گیرد همانند برکه ها. این برکه ها نباید بیش از 400 مترمربع و عمق آنها در حدود 85-80 سانتی متر باشد. قورباغه مولد را باید از نظر کیفیت آب، نوع تغذیه و عدم ابتلا به انواع بیماری های ویروسی، انگلی و باکتریایی مورد مراقبت قرار داد.
    تخم ها پس از 5 تا 20 روز به شکل لاروهای دم دار با طول حدود 5 میلی متر ظاهر می شوند. این مدت بستگی به میزان دمای آب دارد. در این مرحله به ماهی های کوچک شبیه هستند. پس از چند روز طول آنها به حدود 10 میلی متر می رسد. لاروها پس از حدود 20 روز یا سه هفته به بچه قورباغه و پس از گذشت هفت هفته به قورباغه جوان تبدیل می شوند. باید توجه داشت که بچه قورباغه ها را وارد برکه های بزرگتر و ایمن از مار، پرندگان و سایر شکارچیان نمود. همان طور که گفته شد تغذیه لاروها از بی مهرگان آبزی و گیاهان است و با رشد جانور و پس از دگردیسی جانوران کوچک و متحرک مثل: انواع حشرات، کرم ها، ماهیان کوچک و... را می خورد. یکی از راهکارهای مفید در مزارع پرورش قورباغه برای جذب بیشتر حشرات و سایر بندپایان به عنوان غذای اصلی قورباغه ها روشن کردن چراغ در شب است. این عمل موجب حرکت آنها به سمت منبع نور شده و به این وسیله در دسترس قورباغه ها قرار می گیرند.
    قورباغه ها پس از رسیدن به وزن مطلوب و رشد کافی صید شده و در صورتی که هدف پرورش استفاده از گوشت باشد پس از جدا کردن قسمت های ناقد ارزش خوراکی و با رعایت موزاین بهداشتی جهت مصرف به صورت: تازه، منجمد و یا کنسروی آماده می شوند.

    پرورش نیمه طبیعی و طبیعی
    این روش با وارد کردن تعدادی مولد به برکه ها و مرداب هایی که حصارکشی شده اند انجام می شود. در روش طبیعی نیز قورباغه ها را از سطح طبیعت جمع آوری می کنند. این روش در کشورهایی که به دلیل کمبود منابع غذای زنده برای این جانور و هزینه بالای نیروی انسانی و کارگری امکان پرورش مصنوعی مقرون به صرفه نیست انجام می شود.

    صادرات و بازار هدف
    گوشت قورباغه از نظر طعم و مزه نزدیک و مشابه گوشت گوساله است و در بسیاری از کشورهای اروپایی از قبیل: فرانسه، ایتالیا، اسپانیا و همچنین در کشورهای آمریکایی مثل آمریکا و کانادا محبوبیت بالایی دارد. به طور مثال کشور آمریکا سالانه حدود 1500 تن گوشت قورباغه وارد می کند. در زمینه صادرات کشورهای جنوب شرق آسیا از جمله: اندونزی، بنگلادش، چین و ژاپن جزء بزرگ ترین صادرکنندگان به شمار می آید. در این میان کشور اندونزی بزرگ ترین کشور اسلامی جهان فقط در سال های دهه ی 1990 سالانه بیش از 8000 تن قورباغه پرورش و به بازار عرضه کرده است.

    شروع فعالیت در این بخش
    متقاضیان فعالیت در این بخش باید با مراجعه به سازمان دامپزشکی کشور و اخذ پروانه بهره برداری، برای واردات مولد گونه های گوشتی اقدام کنند و یا از قورباغه بندرانزلی برای پرورش استفاده کنند. لازم به ذکر است ضوابط بهداشتی تکثیر و پرورش این جانور همانند ضوابط بهداشتی آبزیان دیگر بوده و متقاضیان باید بعد از اخذ موافقت اصولی از سازمان شیلات برای پروانه تاسیس و بهره برداری بهداشتی از سازمان دامپزشکی کشور اقدام کنند.
    لازم به ذکر است پرورش قورباغه به منظور صادرات از سوی نماینده ولی فقیه در سازمان دامپزشکی حلال اعلام شده است.
    می توان با تدوین برنامه ای اصولی و هدفمند و استفاده از تجربیات کشوهای موفق در این زمینه و دقت در رموز موفقیت آنها (از جمله کیفیت و بسته بندی مرغوب و قابل رقابت در بازارهای جهانی) و نیز امکان دریافت تسهیلات برای فعالان این بخش و حمایت از آنها راه را برای حضور گسترده مشتاقان به سرمایه گذاری و شرکت در این صنعت و تجارت پررونق هموارتر کرد





    منبع: [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...]
    [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...]

    [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...]

    [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...]

    [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...]

    [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...]
  2. #12
    Navid_atabaki
    مهمان
    ظاهرا قیمت خرید قورباغه برای هر کیلو 7دلار هست که هر قورباغه وزنی بالغ بر 250 گرم داره

    حالا اگر قورباغه ای بالای 300گرم وزن داشت از پوست اون هم به عنوان چرم استفاده میشه!

    مراغه هم موقعیت مناسبی داره اگه کسی پاپیش بذاره خیلی خوشحال میشم که اینکارو راه بندازیم
  3. #13
    تاریخ عضویت
    Dec 2011
    محل سکونت
    گوانگجو- چین
    نوشته ها
    1,599
    4,627
    مدیر ارشد
    مدیر ارشد
    این هم یه خبر کمی مایوس کننده!!! ( چرا کمی مایوس کننده ، چون خبر مال 2 سال پیش هست شاید الان شرایط عوض شده باشه، در مورد کروکودیل که عوض شده و الان دارن پرورش میدن در ایران)

    مجوز پرورش قورباغه صادر نمی‎شود / ممنوعیت صادرات گوشت کروکودیل برای مصرف انسانی / آمادگی برای صدور مجوز پرورش زالو


    حکیم مهر - سرپرست حوزهی نمایندگی ولیفقیه در سازمان دامپزشکی اعلام کرد: با توجه به اینکه پرورش قورباغه به منظور استفاده از گوشت آن برای انسانها است و از نظر فقها مصرف گوشت حیوانات حرام گوشت برای کلیه انسانها - چه مسلمان و چه غیرمسلمان - حرام است، مجوز پرورش و فروش آن برای مصرف انسانی حتی غیرمسلمان صادر نمیشود. همچنین اگر گوشت کروکودیل برای مصرف انسانی - حتی غیرمسلمان - صادر شود، اجازه صادرات نخواهیم داد.
    حجت الاسلام محمد باقر لیاقتی درباره صدور مجوز پرورش قورباغه در کشور، اظهار کرد: در زمینهی پرورش حیوانات حرام گوشت اگر منافع محلله در میان باشد - بدین معنا که برای مصرف گوشت آن نباشد - مجوز پرورش آن داده میشود اما با توجه به اینکه همه فقها اجازه مصرف گوشت حیوانات حرام گوشت را برای کلیه انسانها - چه مسلمان و چه غیرمسلمان - را نمیدهند، مجوز پرورش و فروش آن برای مصرف انسانی حتی غیرمسلمان صادر نمیشود.
    وی گفت: هم اینک هم اگر بدانیم کسی حیوان حرام گوشت را برای مصرف انسانها (حتی غیرمسلمان) صادر میکند با خرید و فروش و پرورش آن که از نظر فقها جایز نبوده و حرام است و برخورد خواهد شد؛ مگر اینکه مصرف اینگونه پرورش برای انسان نباشد و منافع محلله داشته باشد.
    لیاقتی در پاسخ به اینکه با توجه به این موضوع پروش کروکودیل که هماینک در حال انجام است و صادرات گوشت و پوست آن برای مصرف انسانی در نظر گرفته شده، مشکل خواهد داشت؟ گفت: اگر بدانیم انسانها از گوشت آن استفاده میکنند حرام است، اما آنچه به ما گفتهاند گوشت آن برای مصرف حیوان است و پوست آن برای استفاده غیرخوراکی انسانها است که اشکال ندارد.
    سرپرست حوزهی نمایندگی ولیفقیه در دامپزشکی تصریح کرد: با توجه به اینکه پرورش قورباغه به منظور استفاده از گوشت آن برای انسانها است و مصرف حیوانی آن مقرون به صرفه نیست، حرام اعلام شده و مجوز برای پرورش آن صادر نمیشود. اگر بدانیم گوشت کروکودیل پرورشی در کشور نیز برای انسانها حتی غیرمسلمان صادر خواهد شد، اجازه داده نمیشود، اما کسانی که مجوز پرورش کروکودیل را گرفتهاند گوشت آن را برای مصرف حیوانات اعلام کردهاند و با توجه به اینکه مصرف آن برای انسانها از نظر همه فقها حرام است، اجازه صادرات برای مصرف انسانی ندارد.
    وی درباره پرورش زالو گفت: پرورش زالو اگر برای درمان باشد، مشکلی ندارد، اما اگر برای پرورش گوشت و مصرف انسانها باشد، حرام است.
    در این زمینه دکتر کاظم عبدی - مدیر کل دفتر بهداشت و مبارزه با بیماریهای آبزیان نیز گفت: یک گونه از زالو برای درمان و طب سنتی استفاده میشود که در صورتی اعلام نیاز وزارت بهداشت و درمان برای تولید آن در کشور، به متقاضیان پرورش مجوز داده میشود اما تاکنون وزارت بهداشت اعلام نیاز نکرده و مجوزی هم صادر نشده است.
    به گفته وی تاکنون چند مورد متقاضی اخذ مجوز پرورش قورباغه در کشور نیز بوده اما به دلیل مسائل شرعی مجوزی داده نشده است.
    [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...]

    [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...]

    [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...]

    [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...]

    [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...]
  4. #14
    تاریخ عضویت
    Dec 2011
    محل سکونت
    گوانگجو- چین
    نوشته ها
    1,599
    4,627
    مدیر ارشد
    مدیر ارشد
    و همینطور یه مطلب مشابه:

    [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...] 89/04/28 11:42



    دنیای امروزی دنیایی می باشد که با توجه به رشد فزاینده بشر نیاز به مواد غذایی دوچندان شده است حتی در تحقیقات سال ۲۰۱۰ در سازمان یونسکو مشخص گردید که عامل بیش از ۸۰٪ گرمایش زمین مربوط به پرورش دامداری و استفاده از دامها برای تغذیه بشر است . در حالی که می توانیم با پرورش جانوران دیگری نقش پروتئین را در این زمینه بیشتر سازیم یکی از انواع مواد غذایی که بشر سعی نموده است بدان روی آورد پرورش دوزیستی بنام قورباغه است .
    قورباغه حیوانی است از خانواده دوزیستان که، هم در آب و هم در خشکی می تواند زندگی کند. دارای انواع گوناگونی است و از حیواناتی که، برای طبیعت مفید بوده و از نظر محیط زیست در حمایت سازمان ملل است.

    از قورباغه خوراکی می توان برای تامین قسمتی از پروتیین حیوانی آن را پرورش داد و به مصرف رساند. مرکز پرورش این حیوان در دنیا جاوه یکی از پنج جزیره بزرگ اندونزی است ودر آنجا رستوران های زیادی از گوشت این حیوان استفاده می کنند. اندونزی بزرگ ترین کشور اسلامی جهان است. در اندونزی به قورباغه Kodok می گویند و فقط در سال ١٩٩٠ بیش از ٨٠٠٠ تن قورباغه پرورش و به بازار عرضه شده است و در حال حاضر نیز بیشتر تولید می شود. در سال چندین هزار تن به کشور ایالات متحده آمریکا، کانادا، مقداری هم به اروپا و کشورهای همسایه اندونزی صادر می کنند و از این راه درآمد کلانی به پرورش دهندگان قورباغه می رسد. قو رباغه دارای پوستی مرطوبی است و نباید پوست آن در هوا خشک شود وبیشتر گونه های آن در آب های گرم زندگی می کنند. البته گونه ای که، در آب های سرد و کوهستانی آن نیز شناسایی شده است.

    برای پرورش قورباغه باید از زوج نر وماده استفاده کرد. این حیوان پس از حفت گیری در خشکی برای مدت کوتاهی با هم به زیر آب می روند و قورباغه ماده آن تخم های خود را در برکه می ریزد و سپس قورباغه نر اسپرم خود را روی این تخم تخلیه می کند. باید دقت کرد که، عمل تخم ریزی دو حیوان در آب راکد باشد. به عبارت دیگراز برکه ها استفاده کرد نه آب جاری.

    تخم ریزی و پرورش نوزادان را باید در نظرگرفت و از این مساحت زمین در سال حدود ٢٠ تن گوشت قورباغه برای مصارف داخل و خارج می توان تولید و عرضه نمود.

    برکه ها نباید بیش از ٥٠٠ متر مربع مساحت داشته باشد و می توان از برکه های کوچک گرفته تا مساحت های ٥٠٠ متر مربع با عمق حدود ٨٠ سانتی متر استفاده کرد.

    قورباغه در مرحله جفت گیری حدود ١٥- ٥ تخم در آب می ریزد و در یک روز می تواند تا ١٠٠ تخم تولید کند. قورباغه ای مولد را باید از نظر کیفیت آب، تغذیه بهداشتی ، انواع باکتری ها، ویروس ها و انگل ها تحت مراقبت قرار داد.

    تخم ها پس از مدتی به صورت لارو های دم دار ظاهر می شوند و طول حدود ٥ میلی متر دارند ( ظاهرا مثل ماهی های کوچک هستند). چند روز بعد طول آن ها به ١٠میلی متر و بیشتر می رسد. سپس با پیدایش پاهای کوچک دم خود را از دست می دهد. در این مرحله که، حدود ٢٠ روز طول می کشد قورباغه نوزاد را باید وارد برکه های بزرگتر و محفوظ از مار، پرندگان و ... نمود. همچنین برای جلوگیری ازحرکت آنها باید محیط پرورش را مسدود کرد. قورباغه ها را مانند ماهیان می توان تغذیه کرد ولی در شالیزارهای کنترل شده آنها خود از پشه ها، تریپس ها و شته ها استفاده می کنند و تا برداشت ازشالیزارمی توان یک دوره از قورباغه های پرورشی را هم برداشت کرد و به بازارهای داخلی و یا جهانی عرضه کرد.

    به همه کسانی که، پرورش قورباغه برایشان جالب به نظر می رسد توصیه می کنم حتما از تجربیات جاوه غربی در اندونزی استفاده کنند و یا شاید هنوز آثاری از پرورش قورباغه خوراکی در رژیم شاهنشاهی پهلوی که، ازطرف وزارت کشاورزی آن دوران دنبال می شد به جای مانده باشد که، محل پرورش قورباغه در آن زمان در اطراف بندر انزلی بود و افتخار خدمت سربازی را در آن مناطق داشتم باشد.

    ولی بهتر است از تحقیقات روز در امور سرمایه گذاری برای پرورش حیوانات استفاده شود وبا علم روز دست به انجام این گونه کارها زد.

    به عنوان نمونه در یک مزرعه ٢٦ هکتاری پرورش قورباغه که، ١٠ هکتارآن به صورت حوضچه وبرکه ها کوچک و بزرگ برای پرورش قورباغه از لارو تا موجود کامل سطوحی کمتراز ١٠تا ٥٠٠ متری و عمق حدود ٨٠ سانتی متری زیر آب برای قورباغه پس از رشد کافی صید شده و پوست وسر کنده و شکم آن خالی می شود و فقط تنه کامل همراه دو دست وپا با رعایت امور بهداشتی بسته بندی وبه صورت تازه، یخ زده وکنسروی آماده مصرف و وارد بازارمی شود . در صورتی که، کارخانجات استحصال گوشت قورباغه در منطقه دایر گردد. از پوست و سایر اندام های داخلی آن بهترین کود کمپوست را می توان برای گیاها ن گلخانه ای و یا حتا کود برای پرورش سبزیجات و گیاها ن گرانقیمت تولید نمود و در مصرف کود های شیمیایی به مقدار قابل توجه ای برای سلامتی مفید نیستند صرفه جویی بهداشتی واقتصادی نمود.

    در جهان امروز که، بیش از نیمی از مردم آن کمبود پروتیین دارند و دسترسی به مواد پروتیینی بسیار دشوار به نظر می رسد و از طرفی سطحی بیش از ٥٠٠ هزار هکتار شالیزار و برکه های متروکه غیر قابل بهره برداری برای سایر محصولات گوشتی در ایران وجود دارد می توان با پرورش سایر آبزیان و یا قورباغه ضمن در آمد ی قابل توجه برای صاحبان زمین ها به کارگیری قشر عظیمی از جوانان و مردم منطقه را نیز به دنبال خواهد داشت. گوشت های تولید شده در دنیا برای مصرف باید دارای حداقل خواهد خواص زیر باشد:



    ١- حاوی پروتیین های مفید وبه اندازه کافی باشند و از نظر اقتصادی در تولید مقرون به صرفه باشند.

    ٢- غیر بهداشتی تولید نشود و ضررهای جانبی هم نداشته باشند.

    ٣- چرخ اقتصادی مملکت را به گردش در آورند.
    ۴- اصول شرعی و دینی آن نظر مد نظر قرار داده شود.
    در این خصوص خوشبختانه مراجع تقلید در این مورد فتوای لازم را مبذول داشته که برای صادرات اشکال شرعی وجود نداشته و حلال می باشد ولی هنوز دستور العملی در این خصوص از سوی وزارت خانه های مرتبط صادر نشده است .نویسنده امیدوار است که بعد از درج این گزارش مقامات محترم دولت در این خصوص تجدید نظری داشته باشند .
    دکتر مهرداد حلوائئ

    متخصص فیزیولوژی جانوری وفلوشیپ کنترل آفات شهری و صنعتی از دانشگاه تسینگ هوآی چین

    Mehrdad halvaei

    Phd & Eng Animal Physiology of china Tsinghua University
    [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...]

    [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...]

    [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...]

    [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...]

    [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...]
  5. #15
    تاریخ عضویت
    Dec 2011
    محل سکونت
    گوانگجو- چین
    نوشته ها
    1,599
    4,627
    مدیر ارشد
    مدیر ارشد
    این هم احکام فقهی:

    حکم پرورش قورباغه و جلبک و فروش آن به غیر مسلمانان چیست؟
    پرسش

    پرورش قورباغه و جلبک و فروش آن به غیر مسلمانان چه حکمی دارد؟ نظر فقهی حضرت آیت الله هادوی تهرانی در این باره چیست؟

    پاسخ اجمالی


    سؤال شما به دفاتر مراجع ارسال گردید و تا کنون جواب های زیر دریافت گردید:
    دفتر حضرت آیت الله العظمی خامنه ای (مدظله العالی):
    فی نفسه اشکال ندارد ولی فروش آنها برای استفاده های غذایی انسان، جایز نیست هرچند خریدار خوردن آن را حلال بداند.
    دفتر حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی (مدظله العالی):
    اشکال ندارد.
    دفتر حضرت آیت الله العظمی صافی گلپایگانی (مدظله العالی):
    خرید و فروش قورباغه ولو به غیر مسلمان برای خوردن جایز نیست ولی جلبک ظاهراً اشکالی ندارد. و الله العالم.
    نظر فقهی حضرت آیت الله هادوی تهرانی نیز به شرح زیر می باشد:
    1. پرورش و فروش جلبک در جایی که ارزش و مالیت عقلایی داشته باشد - مانند فرض سؤال - اشکال شرعی ندارد.
    2. پرورش قورباغه ذاتاً حلال است، مگر این که مضر به حال محیط زیست باشد یا عنوان و نوع دیگری مانند اسراف بر آن صدق کند.
    3. فروش قورباغه زنده اگر دارای منفعت حلال قابل اعتنای عقلایی باشد و آن را از نظر عقلا دارای مالیت و ارزش نماید، بلااشکال است. و لو خریدار آن را برای غرض حرام مانند اکل و خوردن، خریداری نماید.
    4. اگر قورباغه زنده فاقد منفعت حلال قابل اعتنای عقلایی باشد، فروش آن به کسانی که خوردن آن را حلال می دانند، جایز می باشد.
    5. فروش قورباغه غیر زنده در صورتی که دارای منعفت حلال قابل اعتنای عقلایی باشد به کسانی که خوردن آن را حلال می دانند، جایز است و به غیر آنها علی الاقوی جایز می باشد، هر چند احتیاط در ترک آن است.
    6. فروش قورباغه غیر زنده در صورتی که فاقد منفعت حلال قابل اعتنای عقلایی باشد فقط به کسانی که خوردن آن را حلال می دانند، جایز می باشد.

    [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...]

    [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...]

    [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...]

    [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...]

    [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...]
  6. #16
    تاریخ عضویت
    Dec 2011
    محل سکونت
    گوانگجو- چین
    نوشته ها
    1,599
    4,627
    مدیر ارشد
    مدیر ارشد
    اینم یه عکس از قسمت خوشمزه قورباغه:

    [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...]
    [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...]

    [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...]

    [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...]

    [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...]

    [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...]
  7. #17
    Navid_atabaki
    مهمان
    ممنون آقا مرتضی اطلاعات نسبتا کاملی بود.

    اگر بحث منحرف نمیشه دوست دارم دوستان در مورد بسته بندی و صادرات برگ مو(انگور) به کشورهای حوزه خلیج فارس هم نظری بدن

    بعد از پرورش قورباغه این گزینه هم پیشنهاد شده ولی هیچ اطلاعاتی در این زمینه ندارم.
  8. #18
    تاریخ عضویت
    Dec 2012
    محل سکونت
    گیلان -لاهیجان
    نوشته ها
    514
    1,613
    کاربر ممتاز
    کاربر ممتاز
    سلام
    این همونی بود که نامردا تو چین دادن من خوردم .شهر تیان جین بازار قورباقه فروشان
    ایرانی چای ایرانی بنوش / بنوشید اما خوش طعم .
    آسانترین راه برای از بین بردن افتخارات،خودستایی است .
  9. #19
    تاریخ عضویت
    Dec 2012
    محل سکونت
    گیلان -لاهیجان
    نوشته ها
    514
    1,613
    کاربر ممتاز
    کاربر ممتاز
    سلام بنو
    آخ که من اسیر این سوسیس کالباس میکایلیان بودم . تو شیراز که زندگی میکردیم بنا به موقعبت شغلی پدرم در شیراز در زمان قبل انقلاب که من 6 سال داشتم فروشگاه مارکتی بود بنام سوپر آلبرت و این کالباس باگوشت خوک رو میخریدیم و میخوردم .بماند که الان برو بچ میرن شکار هرز گاهی برام میارن
    شادباشید و دیگران رو هم شاد کنید
    ارادتمند
    ایرانی چای ایرانی بنوش / بنوشید اما خوش طعم .
    آسانترین راه برای از بین بردن افتخارات،خودستایی است .
  10. #20
    تاریخ عضویت
    Dec 2012
    محل سکونت
    گیلان -لاهیجان
    نوشته ها
    514
    1,613
    کاربر ممتاز
    کاربر ممتاز
    سلام
    امان از دست این محمد
    من یه پیشنهاد دارم و اونم اینه اگه با مارکو ویا هرکسی که مایل هست مرتضی ،بهزاد ،نوید بنو ، محمد،گلوبال و همه که مایل باشن ..............این کار رو بررسی کنیم از ابتدا تا انتها که بازار فروش هم شاملش بشه دوستان یه سرمایه گذاری ولو اندک هم شده انجام بدیم تاسیس شرکت بشه هرکسی خواست وتونست بخشی از کار رو در دست بگیره بریم جلو ببینیم چی میشه و من مطمئنم اگر زیاده خواهی تو کار نباشه و دوستان کاردان وارد کار بشه بازده و سود خوبی همراه کار باشه البته من واقعا هیچ اطلاعی از این بیزینس ندارم ولی کم کم داره جزو علاقه مندیهام میشه
    از طرف مافیای قورباغه های ایران




    ایرانی چای ایرانی بنوش / بنوشید اما خوش طعم .
    آسانترین راه برای از بین بردن افتخارات،خودستایی است .
صفحه 2 از 3 نخست 123 آخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. تولید کننده لوله داربست و بست فلزی داربست و جک سقفی برای صادرات
    توسط mehdi.soleimani در انجمن مواد و مصالح و سنگ های ساختمانی، لوازم خانگی
    پاسخ ها: 2
    آخرين نوشته: 22-09-2015, 13:10
  2. پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 22-08-2015, 17:14
  3. پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 09-08-2015, 20:16
  4. پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 28-07-2015, 16:20
  5. پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 04-05-2015, 19:22

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •