ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1
  1. #1
    تاریخ عضویت
    Dec 2011
    محل سکونت
    گوانگجو- چین
    نوشته ها
    1,599
    4,627
    مدیر ارشد
    مدیر ارشد

    ایران و پاکستان توافق کردند؛ مبادله نفت با غذا

    ایران و پاکستان توافق کردند
    مبادله نفت با غذا


    سطح تبادلات تجاری ایران و پاکستان به دو میلیارد دلار در سال می رسد
    خط مستقیم هوایی تهران – لاهور به زودی دایر می شود


    بخش خصوصی ایران و پاکستان برای تبادل کالاهای نفتی با مواد غذایی و صادرات ماهانه 10 هزار تن گوگرد به پاکستان توافق کردند. تجار ایرانی و پاکستانی همچنین تصمیم گرفتند که سطح تبادلات تجاری خود را به دو میلیارد دلار در سال برسانند.
    هم اکنون حجم مبادلات اقتصادي ايران و پاكستان يك ميليارد و 200 ميليون دلار است و طبق اعلام معاون اول رييس جمهوري ایران، قرار است حجم مبادلات تجاري این دو کشور به 10 ميليارد دلار در آینده نزدیک برسد. در همین راستا، تفاهم نامه همکاری های دو جانبه اتاق های بازرگانی تهران و کراچی به امضا روسای این دو تشکل بزرگ رسید و در این تفاهم نامه، اتاق های تهران و کراچی بر تقویت روابط اقتصادی اعضا با طرف های مقابل و همچنین شرکت در نمایشگاه های تجاری یکدیگر تاکید کردند. اتاق های تهران و کراچی همچنین بر ضرورت تبادل اطلاعات تجاری و اعزام هیات های مشترک اقتصادی بین یکدیگر به تفاهم رسیدند.

    در جلسه امضای این تفاهم نامه، «یحیی آل اسحاق»، ريیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران که به همراه هیاتی تجاری در پاکستان به سر می برد، خواستار ایجاد یک رابط اقتصادی سه جانبه میان ایران، پاکستان و افغانستان شد و برای صدور سالانه 1000 مگاوات انرژی الکتریکی از ایران به پاکستان اعلام آمادگی کرد. وی همچنین از طرح واردات گوشت گوسفند و برنج پاکستانی به ایران تحت نظر یک هیات پزشکی ویژه برای رعایت استانداردهای بهداشتی حمایت کرد. «ابرار احمد»، ريیس اتاق بازرگانی و صنایع کراچی نیز خواستار تشکیل اتاق مشترک تجاری میان کراچی و تهران شد و گفت: فعالان اقتصادی و دستگاه های مختلف تجاری و صنعتی پاکستان برای ادامه همکاری با ایران از سوی دولت آمریکا تحت فشار هستند، اما تجار و صنعتگران کراچی منافع واقعی خود را در نادیده انگاشتن تحریم های تجاری ایران و توسعه روابط اقتصادی با مردم این کشور می بینند. وی از اعزام هیات اعزامی اتاق بازرگانی تهران به کراچی خواست، در طرح تولید برق از زغال سنگ برای رفع کمبود انرژی الکتریکی پاکستان مشارکت کنند.

    «ابرار احمد» به نمایندگی از تمامی تجار و صنعتگران کراچی قاطعانه از خرید گاز از ایران و مشارکت در طرح احداث خط لوله صادرات گاز ایران به کشورش حمایت و با واردات گاز از ترکمنستان مخالفت کرد.

    تشکیل کمیته مشترک تجاری

    آل اسحاق همچنین تفاهم نامه همکاری های اقتصادی اتاق های بازرگانی و صنایع تهران و لاهور را با «عرفان قیصر شیخ»، ريیس اتاق بازرگانی و صنایع لاهور امضا کرد. در این تفاهم نامه دو طرف برهمکاری در زمینه تبادل اطلاعات تجاری از فعالان بخش خصوصی یکدیگر و همچنین برگزاری نمایشگاه های تخصصی کالاهای تولیدی پاکستان در تهران و مصنوعات ایران در لاهور توافق کردند. «تهران و لاهور» همچنین برای افزایش سطح تبادلات بازرگانی با یکدیگر به دو میلیارد دلار در سال توافق کردند. از سوی دیگر قرار شد یک کمیته مشترک از سوی اتاق های بازرگانی تهران و لاهور برای پیگیری توافقات انجام شده و عملیاتی کردن آنها تشکیل شود.

    صادرات 10 هزار تن گوگرد به پاکستان

    بخش خصوصی ایران همچنین برای صادرات ماهانه 10 هزار تن گوگرد و مقادیر قابل توجهی محصولات پتروشیمی با پاکستان به توافق اولیه دست یافت. نمایندگان مجتمع پتروشیمی خارک که به همراه یک هیات عالی رتبه تجاری و صنعتی از سوی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران به پاکستان سفر کرده اند، در مذاکره با واردکنندگان پاکستانی توافق کردند ماهانه 10 هزار تن گوگرد و مقادیر معتنابهی «ال. ان.جی» به این کشور صادر کنند.

    مجتمع پتروشیمی خارک که محصول گوگرد آن در دنیا رتبه اول را کسب کرده است، با ظرفیت تولید سالانه یک میلیون تن انواع محصولات پتروشیمی نظیر متانول، گوگرد، پروپان، بوتان و گسولین و همچنین با استفاده از دو اسکله اختصاصی برای پهلوگیری کشتی هایی با ظرفیت حمل 40 هزار تن، تاکنون موفق به صدور محصولات پتروشیمی به بازار های چین، عراق، تایوان، هند، ژاپن و کره شده است و از این پس محصولات خود را به صورت مستمر به پاکستان ارسال خواهد کرد. به منظور توافق نهایی برای صادرات این محصولات، هفته آینده نمایندگانی از شرکت «بی، بی،ان» پاکستان به تهران سفر می کنند. پاکستان هم اینک نیاز خود به گوگرد را از بازار روسیه تامین می کند، ولی با توجه به مسافت کمتر میان ایران و پاکستان، واردات گوگرد از مجتمع پتروشیمی خارک برای پاکستان دارای صرفه اقتصادی است. ريیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران همچنین در دیداری که با اعضای انجمن تاجران لاهور داشت، با اشاره به عزم فعالان اقتصادی بخش خصوصی دو کشور برای ارتقای سطح مناسبات اقتصادی گفت: تجار لاهور می توانند در این برهه از زمان فرصت را غنیمت بشمارند و از فضای به وجود آمده در شرایط تحریم ایران، برای توسعه و تحکیم روابط بازرگانی با ایران بهره گیری کنند. وی همچنین با اعلام اینکه به زودی خط هوایی مستقیم از تهران به لاهور توسط دو شرکت هواپیمایی «آسمان» و «ماهان» از ایران دایر می شود، از تجار لاهور برای ایجاد رابطه با مجامع امور صنفی تولیدی و خدماتی تهران دعوت به عمل آورد تا اصناف دو کشور در پی ریزی الگوی جدید اقتصادی ایران و پاکستان نقش آفرین شوند. «بنی اسدی»، سرکنسول ایران در لاهور نیز در این دیدار به تجار لاهور گفت: ایران به بازرگانانی که روابط بیشتری با ما داشته باشند، روادید طولانی می دهد. سرکنسول کشورمان در لاهور افزود: تجارت با ایران برای مردم لاهور بسیار سودآورتر از سایر کشورها است، زیرا دو کشور نیازمندی های فراوانی دارند که به راحتی توسط یکدیگر قابل تامین است.

    تاکید پاکستان بر اجرای خط لوله صلح

    به گزارش «دنیای اقتصاد»، در این سفر تجاری، اجرای هرچه سریع تر یکی دیگر از پروژه های مهم مشترک ایران و پاکستان یعنی پروژه «خط لوله صلح» نیز مورد تاکید قرار گرفت. «پیر مظهر الحق»، وزیر آموزش و پرورش و معاون سر وزیر ایالت «سند» در این باره، در دیدار با ريیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران گفت: پاکستان تمایل جدی دارد که حجم تجارت با همسایه غربی خود؛ یعنی ایران را افزایش دهد و اگرچه بیگانگان قصد ایجاد تاخیر در اجرای طرح صادرات گاز ایران به پاکستان را دارند، ولی «آصف علی زرداری»، ريیس جمهور پاکستان به همراه مردم این کشور آمادگی کامل برای تکمیل این طرح را دارد و برای اجرای سریع آن از هیچ کوششی فروگذار نخواهد کرد. «مظهر الحق» ادامه داد: سفرهای متعدد ريیس جمهور پاکستان به ایران به ویژه سفر اخیر وی به تهران برای شرکت در اجلاس سران کشورهای عضو جنبش عدم تعهد نشان دهنده تمایل و عزم دولت و ملت پاکستان به تقویت روابط سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی با ایران است. وی افزود: پاکستان برای رابطه بیشتر با ایران استراتژی ویژه ای تدوین کرده است که در اجرای بخش های اقتصادی آن فعالان بخش خصوصی نقش عمده ای دارند. به گفته معاون سر وزیر ایالت «سند»، مهم ترین نیاز امروز پاکستان تامین انرژی الکتریکی است، زیرا نقاط مختلف این کشور به ویژه مناطق وسیعی از ایالت سند هر روز با قطع طولانی مدت برق روبه رو است و ایران با دارا بودن ذخایر عظیم انرژی و همچنین توان فنی و مهندسی بالا، به خوبی قادر به تامین کمبود برق پاکستان است. این مقام پاکستانی یادآوری کرد: دولت پاکستان آمادگی دارد به سرمایه گذاران ایرانی بابت مشارکت در طرح های عمرانی و زیربنایی این کشور تسهیلات ویژه ارائه دهد.

    یحیی آل اسحاق، ريیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران نیز با استقبال از مشارکت بخش خصوصی در ساخت نیروگاه های خورشیدی، بادی و زمین گرمایی در پاکستان، به نمایندگی از سوی فعالان بخش خصوصی برای اجرای طرح های زیربنایی در این کشور اعلام آمادگی کرد.

    ویرایش توسط مرتضی : 16-09-2012 در ساعت 08:45

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ ها: 2
    آخرين نوشته: 10-03-2016, 03:36
  2. دستگاه استخراج عسل از موم(اکستراکتور)
    توسط مهندس منصور تکش در انجمن مواد غذایی، تره بار و سایر خوراکی ها
    پاسخ ها: 1
    آخرين نوشته: 14-12-2015, 01:33
  3. پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 16-07-2015, 00:30
  4. پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 12-05-2015, 15:52
  5. پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 06-03-2014, 11:12

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •